RAAMSDONKSVEER - De nieuwe gemeenteraad van Geertruidenberg met op de trap de nieuwelingen v.l.n.r achterste rij: Hein de Jongh (VVD), Mike Hofkens (Lokaal+), John van Vugt (Keerpunt ’74), midden: Peter Verschuren (Morgen!), Yvonne Weterings (VVD), voorste rij: Maj op de Laak (Lokaal+), Mariska Cornet (SVP), Annemiek van Rooij (Keerpunt ’74).
Volledig scherm
PREMIUM
RAAMSDONKSVEER - De nieuwe gemeenteraad van Geertruidenberg met op de trap de nieuwelingen v.l.n.r achterste rij: Hein de Jongh (VVD), Mike Hofkens (Lokaal+), John van Vugt (Keerpunt ’74), midden: Peter Verschuren (Morgen!), Yvonne Weterings (VVD), voorste rij: Maj op de Laak (Lokaal+), Mariska Cornet (SVP), Annemiek van Rooij (Keerpunt ’74). © Pix4Profs/Thomas Bakker

Nieuwe gezichten in de raad van Geertruidenberg

RAAMSDONKSVEER - Het vormen van een coalitie of een raadsakkoord is nog in volle gang, maar woensdagavond zijn al wel de acht nieuwe raadsleden benoemd in de gemeenteraad van Geertruidenberg. Daartussen zitten kandidaten voor een wethouderschap dus er kunnen nog nog verschuivingen plaatsvinden.