In het nieuwe gezondheidscentrum aan het kloosterpad zijn 4 huisartsen actief. vlnr: Tim Baijens, Aniek Baijens-van Haren, Yvonne Panken en Loet Birker.
Volledig scherm
PREMIUM
In het nieuwe gezondheidscentrum aan het kloosterpad zijn 4 huisartsen actief. vlnr: Tim Baijens, Aniek Baijens-van Haren, Yvonne Panken en Loet Birker. © Pix4Profs-Ron Magielse

Nieuwe huisartsenpraktijk Kloosterpad in Dongen, maar nu mét plasluikje

DONGEN - Huisartsenpraktijk Kloosterpad in Dongen betrekt de komende week een nieuw onderkomen. De artsen verlaten het pand waar ze tien jaar gewerkt hebben, omdat het te klein geworden is. Nu zitten ze honderdvijftig meter verderop, in het voormalige politiebureau.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Feyenoord lijdt pijnlijke nederlaag in krankzinni­ge Klassieker

  9 mei
 2. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'