Winkelcentrum Arendshof in Oosterhout.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelcentrum Arendshof in Oosterhout. © Pix4Profs / Jan Stads

Oosterhout was ‘te enthousiast’: terrassen in winkelcentrum Arendshof moeten weer sluiten

OOSTERHOUT - Terwijl de brasserie in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda gesloten moest blijven, werd van de terrassen in winkelcentrum Arendshof in Oosterhout volop gebruikgemaakt. Maar dat blijkt nu tegen de afspraken van de Veiligheidsregio in te gaan. De terrassen moeten nog deze week sluiten. 

 1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.
 2. Rijen voor winkels en terrassen in drukke binnenstad: ‘In de buitenlucht voel ik me veilig’
  Play
  PREMIUM
  VIDEO | POLL

  Rijen voor winkels en terrassen in drukke binnenstad: ‘In de buiten­lucht voel ik me veilig’

  MIDDELBURG - In de binnenstad van Middelburg, maar ook in Domburg, kun je deze week over de hoofden lopen. Terrassen en parkeerplaatsen zijn vol, en voor sommige winkels staan rijen. Een gevaarlijke situatie, vindt immunoloog Ger Rijkers van de UCR. ,,Buiten zijn mensen de regels helemaal kwijt.” Bezoekers hebben geen moeite met de drukte. ,,Je moet gewoon een beetje opletten.”