De Oranjepolder aan de noordkant van Oosterhout, gezien vanuit de hoek waar het fietspad onder de snelweg A59 door steekt richting Raamsdonksveer. Aan de horizon de Statendamweg, geheel rechts in beeld het talud van de snelwegoprit van de A59. In dit deel van de polder moet een zonne- en windpark gerealiseerd worden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Oranjepolder aan de noordkant van Oosterhout, gezien vanuit de hoek waar het fietspad onder de snelweg A59 door steekt richting Raamsdonksveer. Aan de horizon de Statendamweg, geheel rechts in beeld het talud van de snelwegoprit van de A59. In dit deel van de polder moet een zonne- en windpark gerealiseerd worden. © Pix4Profs / Johan Wouters

Oosterhoutse oppositie: ‘Inspraak Energiepark A59 verloopt onzorgvuldig’

OOSTERHOUT - ,,We zien al veertien maanden één lijn: de bewoners worden telkens op achterstand gezet’’, zei raadslid Uhro van der Pluijm van GroenLinks gisteravond tijdens het interpellatiedebat over het omstreden Energiepark 59. De oppositie heeft geen goed woord over de zienswijze-procedure die het Oosterhoutse college volgt voor het project.