De Ambassadeurs van de Vrijheid Maan, Sam Feldt en Kraantje Pappie vertrekken in 2019 vanaf vliegbasis Gilze-Rijen voor een tour langs de Bevrijdingsfestivals.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ambassadeurs van de Vrijheid Maan, Sam Feldt en Kraantje Pappie vertrekken in 2019 vanaf vliegbasis Gilze-Rijen voor een tour langs de Bevrijdingsfestivals. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Optredens ambassadeurs Bevrijdingsdagfestivals vanuit hangar vliegbasis Gilze-Rijen gestreamd

RIJEN - Optredens van Davina Michelle, Tino Martin en Jonna Fraser verbinden de Bevrijdingsfestivals op 5 mei vanaf vliegbasis Gilze-Rijen. Via een stream met de veertien steden die deelnemen is te zien hoe zij een optreden verzorgen in de Chinook-hangar van het Defensie Helikopter Commando (DHC). 

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.