Piet de Peuter voor het raadstestament van Geertruidenberg, waarin namens de SVP een 11e punt is toegevoegd: 'Trouw blijven aan je eigen principes ook in tijden van maatschappelijke onrust’.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet de Peuter voor het raadstestament van Geertruidenberg, waarin namens de SVP een 11e punt is toegevoegd: 'Trouw blijven aan je eigen principes ook in tijden van maatschappelijke onrust’. © Jan Stads/Pix4Profs

Piet de Peuter lastig? ‘Ik zit er niet mee!'

Met het vertrek van socialist Piet de Peuter (66) is de gemeenteraad van Geertruidenberg zijn lastpak kwijt. Een kundig dossiervreter ook, die in die 25 jaar achter zijn principes bleef staan. ,,Ik ben ingehuurd voor de groep die onderaan de samenleving bungelt."

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.