De initatiefnemers hebben de groenstrook tussen de Achterstraat en sportpark de Contreie op het oog voor het nieuw aan te leggen voedselbos.
Volledig scherm
De initatiefnemers hebben de groenstrook tussen de Achterstraat en sportpark de Contreie op het oog voor het nieuw aan te leggen voedselbos. © Google Streetview

Plannen voor voedselbos in Den Hout zijn ‘bijna rond’

DEN HOUT - In maart van dit jaar riep Yvonne van de Gevel uit Den Hout gelijkgestemden op om mee te helpen haar plannen voor de aanleg een voedselbos in het dorp te verwezenlijken. Een handvol Houtenaren reageerde positief en is sindsdien in de weer met het uitwerken van de ideeën.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.