Volledig scherm
De politie zet woensdagavond 9 mei park Wolfsweide in Rijen af met een lint om onderzoek te doen naar een ernstig zedenmisdrijf. Meer getuigen worden nog gezocht. © Jeroen Stuve/MaRicMedia

Politie nog steeds op zoek naar getuigen ernstig zedenmisdrijf Wolfsweide

RIJEN - In het onderzoek naar het ernstige zedenmisdrijf in park Wolfsweide in Rijen zoekt de politie nog steeds naar een jogger, die mogelijk iets gezien heeft. Op woensdagavond 9 mei werd een vrouw belaagd door een man. 

De politie wil niet vertellen wat er is voorgevallen, maar spreekt van een ernstig zedendelict. Het slachtoffer is die avond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de toestand van de vrouw wil de politie geen mededelingen doen. ,,Dat ligt erg gevoelig'', zegt politiewoordvoerder Dik Advocaat. 

Dashcam

Eerder werd al bekend dat tussen 21.30 en 22.00 uur een hardloper/jogger in Wolfsweide heeft gelopen. De politie hoopt dat hij iets heeft gezien. Die persoon of iemand die hem kent heeft zich nog niet gemeld.  Ook is de politie nog steeds op zoek naar getuigen, die zich nog niet eerder hebben gemeld, die iets is opgevallen tussen 20.30 en 22.30 uur. Ook wil  de politie graag meer beelden van buitencamera's of dashcams in auto's. 

Honden

Na de ontdekking van het delict heeft de politie het park afgesloten en werden honden ingezet. De dader werd niet gevonden. Wel heeft de recherche sporen veiliggesteld. Het park wordt veel gebruikt door wandelaars en als uitlaatplaats voor honden. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Avondverbod bij speeltuin in Raamsdonksveer wegens overlast jongeren
    PREMIUM

    Avondver­bod bij speeltuin in Raamsdonks­veer wegens overlast jongeren

    RAAMSDONKSVEER - Het toegangsverbod in de avond en de nacht voor de speeltuin in het Koningspark te Raamsdonksveer lijkt te helpen. ,,De afgelopen week zijn er geen klachten over overlast meer binnengekomen”, zegt John Gaasbeek van de Stichting Koningspark. De speeltuin is tot verboden terrein verklaard tussen 20.00 en 07.00 uur. De gemeente besloot tot deze maatregel om de geluidsoverlast en vernielingen door jongeren een halt toe te roepen.