Volledig scherm
De Academielaan in Raamsdonksveer, waar in de nacht van vrijdag op zaterdag een schietincident plaatsvond © Marcel van Dorst/MaRicMedia

Politie zoekt getuigen en camerabeelden van schietincident Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER - De politie is naarstig op zoek naar getuigen en camerabeelden van een schietincident in Raamsdonksveer. Daar is vrijdagnacht een man in zijn hand geschoten. Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedde dinsdag aandacht aan de zaak.

De 29-jarige man reed rond middernacht de oprit op van zijn woning aan de Academielaan in Raamsdonksveer. Onderweg naar de voordeur hoorde hij stappen en daarna een knal. De man voelde een hevige pijn en is naar binnen gerend. Volgens de politie heeft het slachtoffer niets gezien; hij werd van achteren benaderd. Op de oprit  zijn meerdere hulzen gevonden. 

De politie denkt dat de man mogelijk is opgewacht. ,,We praten met mensen uit zijn omgeving, onderzoeken wie het op hem voorzien kan hebben”, vertelt woordvoerder Willem van Hooijdonk in Opsporing Verzocht. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen en mensen die een camera in hun auto of bij hun woning hebben. 

De politie is te bereiken via de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.