Een impressie van hoe Wijkevoort in Tilburg eruit kan komen te zien tussen de A58 en de Letschertweg. Rechts bedrijventerrein Midden-Brabant Poort in Gilze.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van hoe Wijkevoort in Tilburg eruit kan komen te zien tussen de A58 en de Letschertweg. Rechts bedrijventerrein Midden-Brabant Poort in Gilze. © Gemeente Tilburg

Raad Gilze en Rijen wil geen dozen van 25 meter hoog van buurman Tilburg

RIJEN - De gemeenteraad van Gilze en Rijen wil geen dozen van 25 meter hoogte op het aangrenzende nieuwe Tilburgse bedrijventerrein Wijkevoort. Ook wil de gemeente onder meer een grotere groene buffer bij Hulten en Gilze. De gemeenteraad steunde een motie van de PvdA om bezwaren in te dienen bij de grote buurman. 

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Feyenoord lijdt pijnlijke nederlaag in krankzinni­ge Klassieker

  9 mei
 2. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'