Mensen leggen bloemen bij de voordeur van de woning in Made van het echtpaar dat bij een familiedrama om het leven is gekomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mensen leggen bloemen bij de voordeur van de woning in Made van het echtpaar dat bij een familiedrama om het leven is gekomen. © Pix4Profs/René Schotanus

Rouw bij basisschool De Stuifhoek in Made na gezinsdrama: lerares en haar man lagen dood in woning

MADE - De twee mensen die vrijdag dood zijn gevonden in hun woning aan De Hooimijt in Made zijn Gea Godwaldt en haar echtgenoot Richard. Gea was juf van groep 7 op basisschool de Stuifhoek. ,,De verslagenheid is groot", laat directeur-bestuurder Reint Bos van scholenkoepel SKOD weten. Volgens de politie is er sprake van een gezinsdrama.  

,,Waar we bang voor waren, blijkt waar te zijn‘’, zegt de schoolbestuurder.  ,,Een van de twee overledenen is onze juf Gea Godwaldt.” Reint Bos noemt haar enorm bevlogen. ,,Ze had veel warmte naar kinderen, ouders en collega's.” Ze was lid van het managementteam en begeleidde als kindercoach veel leerlingen. Reint Bos wenst familie, vrienden, haar collega's, de kinderen en ouders van De Stuifhoek heel veel sterkte bij het verschrikkelijke nieuws.