Volledig scherm
De vestiging in Zierikzee. © Saman groep

Saman Groep verhuist van Oosterhout naar Breda

OOSTERHOUT - De Saman Groep verhuist met  het verkoopkantoor van Oosterhout naar Breda. In Oosterhout zit het installatiebedrijf op bedrijventerrein Tricorp. De nieuwe vestiging is aan de Neerloopweg, in het westen van Breda.

Verduurzamen woningen

,,Vanaf 1 februari is een team van zes collega's actief vanuit Breda, we verwachten dat eind dit jaar het team uit twintig medewerkers bestaat”, laat directeur Daniël Lodders in een persverklaring weten. ,,Sinds april 2019 zijn we actief in Oosterhout en ervaren we een sterke groei in de regio. In de praktijk merken we de behoefte aan een installateur die helpt met het verduurzamen van woningen of bedrijfspanden. Met deze verhuizing zijn we beter bereikbaar en hebben we, naast de kantoorruimte, ook magazijnruimte voor onze installaties.”

200 werknemers

De Saman Groep kent een hoofdkantoor in Zierikzee en richt zich op duurzame energie voor Zuidwest-Nederland. De vestiging in Oosterhout gold als tweede vestiging. Dat wordt nu dus Breda. Het bedrijf werd opgericht in 1921 en telt ongeveer tweehonderd werknemers. 

  1. Clubs geschokt door hoge rekeningen die fotografe uit Made stuurt voor 'gratis’ foto's
    PREMIUM

    Clubs geschokt door hoge rekeningen die fotografe uit Made stuurt voor 'gratis’ foto's

    Een fotografe werkt als vrijwilligster voor stichting STIWOT. De stichting beheert twee websites (stiwot.nl en tracesofwar.nl) met als taak het ‘vrij of zo goedkoop mogelijk verstrekken van informatie over de Tweede Wereldoorlog aan iedereen die daarin geïnteresseerd is’. Heemkundeclubs en andere organisaties gebruiken foto's van die sites voor hun eigen publicaties. De fotografe zet duizenden foto's van haarzelf op die site, om vervolgens aan clubs die deze foto’s gebruiken een rekening van honderden euro's te sturen. Paniek bij de clubs, want die hebben vaak nauwelijks geld.