Volledig scherm
© ANP

Schennispleger Raamsdonksveer verhoord en krijgt gebiedsverbod

RAAMSDONKSVEER - De man die verdacht wordt van schennispleging in Raamsdonksveer is gevonden en verhoord door de politie. De man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden en mag voorlopig niet in de buurt van de school komen. 

Een politiewoordvoerder laat desgevraagd weten dat de man niet uit de gemeente Geertruidenberg komt.  De verdachte zou afgelopen maandag schennis hebben gepleegd in de omgeving van basisschool De Vonder. De man zou zich hebben betast in een auto. 

Een getuige had het kenteken genoteerd en zodoende kon de politie de man opsporen. De man is niet aangehouden, hij meldde zich op verzoek van de politie op het bureau. Wel heeft hij een gebiedsverbod gekregen van de gemeente, de man mag niet meer in de buurt van de basisschool komen.

  1. Boete voor bistro Merlijn in Oosterhout ingetrokken
    PREMIUM

    Boete voor bistro Merlijn in Oosterhout ingetrok­ken

    OOSTERHOUT - De voorwaardelijke boete van 10.000 euro voor het niet controleren van de leeftijd van een klant die een biertje bestelde bij Bowling en Bistro Merlijn in Oosterhout is ingetrokken. Bij de testkoper, een controleur van de gemeente, werd niet naar zijn ID gevraagd, omdat hij volwassen is en er ook zo uitziet. Na een gesprek met de eigenaar van Merlijn vindt het college een last onder dwangsom toch ‘een te zwaar middel’.