Volledig scherm
S GRAVENMOER - Sem Rozendaal poseert thuis in de tuin. © Foto Pix4Profs/Jan Stads

Sem Rozendaal uit 's Gravenmoer opent voor Bløf in het Chassé Theater

'S GRAVENMOER -  Zanger Sem Rozendaal (16) uit 's Gravenmoer treedt dinsdag 19 mei op als voorprogramma bij Bløf in het Chassé Theater in Breda. Het gaat om een zogeheten foyeroptreden voor lokaal talent. 

Quote

Het Chassé Theater is toch een treetje hoger voor Sem.”

Perry Rozendaal, Vader van Sem.

,,Het Chassé Theater is toch weer een treetje hoger voor Sem", zegt vader Perry Rozendaal. ,,Sem is super enthousiast en wil van zijn passie zijn ding maken. Hij treedt al geregeld op  bij openingen en feesten, maar dit is natuurlijk een stuk serieuzer. Het Chassé Theater heeft hem gevraagd om voor Bløf op te treden. Dat is geweldig.” 

Strot van Oosterhout

Rozendaal won in 2019 de talentenjacht De Strot van Oosterhout. Daarmee speelde hij zichzelf in de kijker en wordt nu voor allerlei optredens gevraagd. ,,Naast het Chassé Theater is Sem te zien tijdens de Elvis Tribute op 26 januari in café Oud-Brabant in Oosterhout. Hij speelt tijdens het Sportgala van Oosterhout en hij doet mee aan de landelijke wedstrijd de Kunstbende", aldus Perry Rozendaal. 

Repertoire

Het repertoire van Sem is een mix van Nederlandstalige nummers, oude soul, rock en blues en eigen nummers. Het optreden in het Chassé Theater begint 19 mei om 19.00 uur. Bløf begint om 20.00 uur.

  1. Brabantse in Noord-Italië blijft nuchter onder uitbraak coronavirus, maar ‘op straat stuk rustiger dan normaal’
    PREMIUM
    video

    Brabantse in Noord-Ita­lië blijft nuchter onder uitbraak coronavi­rus, maar ‘op straat stuk rustiger dan normaal’

    BREDA/BUSTO ARSIZIO - Scholen, bioscopen en musea zijn dicht, sportverenigingen liggen stil en de horeca sluit om 18.00 uur haar deuren. Het openbare leven in de door het coronavirus getroffen Noord-Italiaanse regio Lombardije, ligt flink plat. De uit Rijen afkomstige Jacqueline van Gool (41) maakt aan den lijve mee wat de gevolgen zijn van een uitbraak van het coronavirus.