Cees Hanken is al 51 jaar tandarts en weet van geen ophouden. Patiënte Wilma van Vugt komt al vijftig jaar in de praktijk over de vloer. Met assistente Wies Prekop werkt Cees al 40 jaar samen.
Volledig scherm
PREMIUM
Cees Hanken is al 51 jaar tandarts en weet van geen ophouden. Patiënte Wilma van Vugt komt al vijftig jaar in de praktijk over de vloer. Met assistente Wies Prekop werkt Cees al 40 jaar samen. © Pix4Profs-Ron Magielse

Tandarts Cees Hanken (75) wil niet stoppen met werken: ‘Tenzij ik ineens ga trillen, want dat kan echt niet in dit vak’

INTERVIEWOOSTERHOUT - Van rokende patiënten in de wachtkamer en papieren dossiers, naar gebitsverfraaiing en veel apparatuur. Tandarts Cees Hanken werkt 50 jaar als tandarts in Oosterhout en denkt er niet over om te stoppen: “Wies is al bijna 45 jaar mijn assistente en ik ga minimaal door tot aan haar pensioen over vijf jaar.”

  1. Ondanks twijfels bewijst Twins dat de jeugd de toekomst heeft: ‘Iedereen ging zich ermee bemoeien’

    Ondanks twijfels bewijst Twins dat de jeugd de toekomst heeft: ‘Iedereen ging zich ermee bemoeien’

    Kan Twins successen boeken als het met veel meer eigen jeugd gaat spelen? Het was een van de vragen die kleefde aan de ommekeer die de club voorafgaand aan dit seizoen maakte. Voorlopig lijkt het antwoord ‘ja’. De Oosterhouters stevenen in de reguliere competitie af op een plek bij de top 4 (een play-offplek), maar dan moet er nog wel twee keer gewonnen worden van RCH deze week.
    Oosterhout