Wim Wagemakers is al jaren terreinknecht van het noodlijdende White Boys.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Wagemakers is al jaren terreinknecht van het noodlijdende White Boys. © Pix4Profs-Ron Magielse

Terreinknecht van White Boys baalt van naderend einde: ‘Als zoon van oprichter wil je niet de stekker eruit halen’

WASPIK -  Als voetbalvereniging The White Boys ophoudt te bestaan, zal dat terreinknecht Wim Wagemakers heel erg zeer doen. "We zitten op een unieke locatie. Doodzonde als dat verdwijnt."

De kantjes ervan aflopen, hij doet niets liever. Om daarmee Wim Wagemakers te afficheren als een regelrechte nietsnut, dat is echter geheel bezijden de waarheid. Je moet het niet als een spreekwoord opnemen: als terreinknecht van The White Boys is hij nagenoeg elke dag op sportpark De Lindenheuvel aan het werk om onderhoud aan de velden te plegen. Met een bosmaaier de stoppels aan de rand van het veld kortwieken, van dat klusje geniet de voormalig hovenier nog het meest. 

  1. Tevredenheid over meevallen tekort gemeente Dongen

    Tevreden­heid over meevallen tekort gemeente Dongen

    DONGEN - “We zijn op tijd begonnen met ombuigingen, anders had het tekort op kunnen lopen tot drie miljoen”, zegt de Dongense wethouder René Jansen. Gisteren presenteerde hij de jaarcijfers over 2019. “Als ik zie waar we vandaan komen, kan ik alleen maar tevreden zijn. We hebben een olietanker bij wijze van spreken een slag laten draaien. We hadden zelfs de begroting in balans kunnen hebben. Maar de pensioenregeling voor politieke ambtsdragers en het sociaal domein bleken onvoorspelbare grootheden te zijn. Toch zijn we ons niet rot geschrokken.”