Aanleg eerste geveltuinen in de Zandheuvel in Oosterhout. Maarten (M) legt samen met zoontje Siep en buurvrouw Manella de laatste hand aan het geveltuintje voor hun huizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Aanleg eerste geveltuinen in de Zandheuvel in Oosterhout. Maarten (M) legt samen met zoontje Siep en buurvrouw Manella de laatste hand aan het geveltuintje voor hun huizen. © Pix4Profs/René Schotanus

Tuinman Siep draagt bij aan een groener Oosterhout: ‘Het fleurt echt op’

OOSTERHOUT - Als een echte tuinman zet Siep (2,5), samen met vader Maarten, de eerste plantjes in de grond van hun geveltuin aan de Zandheuvel. En dat is niet de enige geveltuin in de stad. In de Sint Vincentiusstraat, de Kloosterstraat en de Zandheuvel zijn sinds begin deze maand zo’n tachtig geveltuintjes gerealiseerd. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    25

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.