Volledig scherm
Fractievoorzitter Eline van Boxtel van de PvdA in Dongen wordt per 1 januari wethouder. © JAN STADS

Van Boxtel per 1 januari wethouder

DONGEN - Eline van Boxtel (PvdA) treedt per 1 januari aan als wethouder in de gemeente Dongen. Zij wordt de opvolgster van Bea van Beers.

Dat maakt het bestuur van de PvdA in Dongen bekend.  Wethouder Bea van Beers neemt ontslag per 1 januari n onderbreekt daarmee haar zwangerschaps- en bevallingsverlof. Waarnemend wethouder Maarten Pieters vertrekt per 1 januari. De gemeenteraad van Dongen moet op 19 december officieel goedkeuring geven voor de benoeming van Van Boxtel. 

 De gemeenteraadszetel van Eline van Boxtel wordt ingenomen door Maurice IJpelaar. Martin Montens wordt fractievoorzitter van de PvdA Dongen. 

  1. Boerenleven
    Boerenpraat

    Boerenle­ven

    MADE - Wanneer je een boer vraagt uit te leggen wat zijn beroep inhoudt, zal hij al snel zeggen dat boeren geen beroep is. Het is een manier van leven. Het wonen, leven en werken op een boerderij is veel meer met elkaar verweven dan bij welk ander vak ook. Natuurlijk, ook in het midden- en kleinbedrijf (mkb) en bij thuiswerkers ligt wonen en werken vaak dichtbij elkaar. Maar vooral de levende have, het weer en het wisselen van de seizoenen maken het leven op een boerderij erg onvoorspelbaar.