Spelbeeld uit de voetbalwedstrijd Dongen-Gemert op 4 oktober 2020. In beeld Dongen-speler Roshendley Saez in duel met een speler van Gemert.
Volledig scherm
Spelbeeld uit de voetbalwedstrijd Dongen-Gemert op 4 oktober 2020. In beeld Dongen-speler Roshendley Saez in duel met een speler van Gemert. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Van voetbal en zwemmen tot pony's en karate: Dongen compenseert huur van sportverenigingen

DONGEN - De gemeente Dongen gaat de huur voor sportaccommodaties compenseren over het laatste kwartaal van vorig jaar. Verenigingen hebben de faciliteiten niet of maar ten dele kunnen gebruiken vanwege de corona-maatregelen, terwijl de huur vaak wel doorliep. De gemeente reikt ze nu de helpende hand.

 1. Vacatureteksten vaak onbewust discriminerend: ‘Denk eens na of je iemand buitensluit’
  PREMIUM
  Onderzoek

  Vacature­tek­sten vaak onbewust discrimine­rend: ‘Denk eens na of je iemand buiten­sluit’

  Ben jij de ideale klusjesman? Een jonge, vlotte starter? Is Nederlands jouw moedertaal? Grote kans dat degene die een vacaturetekst met daarin deze vragen leest, zich niet geroepen voelt om te solliciteren. Door hokjesdenken in functieomschrijvingen worden kandidaten vaak onbewust buitengesloten. Dat mensen zich beter bewust worden van de taal die zij gebruiken is daarom hoognodig, vinden experts.
 1. Kanaaleiland Jersey middelpunt van diplomatieke rel
  Play

  Kanaalei­land Jersey middelpunt van diplomatie­ke rel

 2. Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongelooflijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'
  Play

  Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongeloof­lijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'