Volledig scherm
PREMIUM
Het kruispunt Trommelen is een van de drukste kruispunten in Oosterhout. Volgens een bewoner van de Van Liedekerkestraat is de situatie 'onhoudbaar'. © Google Maps

Verkeersdicussie Oosterhout: ‘Verkeer is als water, het stroomt ergens heen'

Inwoners van Oosterhout mochten gisteravond hun visie geven op het verkeer in en rond de stad. Op het gemeentehuis discussieerden zij over thema's als veiligheid, fietsen, doorstroming, goederenvervoer en de invloed van het verkeer op de kwaliteit en leefbaarheid van de omgeving.

Deze thema's vloeiden voort uit de reeds in mei vastgestelde mobiliteitsvisie Oosterhout Vooruit van de gemeente. Voor deze avond zette de gemeente bestaande en voorgestelde maatregelen op een rij gezet om zo de input van de deelnemers per onderwerp te sturen.

  1. Pakketten
    Boerenpraat

    Pakketten

    MADE - En, een beetje rustiger nu? Deze vraag krijg ik met regelmaat van klanten in onze kaaswinkel. Laatst ook weer. Ik begon meteen te ratelen over de late oogst van de sojabonen dit jaar. En dat daarna de wintertarwe nog gezaaid moest worden, maar dat het te nat was. En tussendoor was ik de voorbeelden van onze kerstpakketten 2019 aan het bedenken. Deze moeten ook na twintig jaar nog verrassend en origineel zijn. En betaalbaar, met genoeg keuze in elke prijsklasse.