Volledig scherm
PREMIUM
Trademarketeer Berry Kolen (oranje hesje) en productiemanager Adri Filius (rechts) van SodaStream op de afdeling waar cilinders hervuld worden. © Pix4Profs-Ron Magielse

Voltreffer voor Sodastream uit Rijen: kraanwater bruist met één druk op de knop

RIJEN - Deze maand prijken de producten van SodaStream weer prominent op de verlanglijstjes. In Rijen worden de cilinders gevuld waarmee kraanwater bruisend wordt gemaakt.

'De decembermaand is belangrijk voor ons", erkent Berry Kolen (29), trademarketeer bij SodaStream. ,,Uit onderzoek blijkt dat onze producten vaak als cadeau worden gekocht. Het circulaire systeem sluit goed aan bij de wens van onze klanten en de prijscategorie van 50 tot 120 euro is natuurlijk aantrekkelijk voor een cadeau."

  1. Boerenleven
    Boerenpraat

    Boerenle­ven

    MADE - Wanneer je een boer vraagt uit te leggen wat zijn beroep inhoudt, zal hij al snel zeggen dat boeren geen beroep is. Het is een manier van leven. Het wonen, leven en werken op een boerderij is veel meer met elkaar verweven dan bij welk ander vak ook. Natuurlijk, ook in het midden- en kleinbedrijf (mkb) en bij thuiswerkers ligt wonen en werken vaak dichtbij elkaar. Maar vooral de levende have, het weer en het wisselen van de seizoenen maken het leven op een boerderij erg onvoorspelbaar.