Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Alfons Valk bij wegrestaurant 't Vliegveld. 'Juridisch staan wij sterk. Ik heb dan ook goede hoop op een redelijk goede afloop.' © Pix4Profs-Ron Magielse

Wegrestaurant 't Vliegveld verhuist: ‘Defensie komt op voor zijn belangen, ik voor die van mij’

HULTEN - Wegrestaurant 't Vliegveld in Hulten wil verder op een andere locatie. De verbreding van de N282 maakt het voor de mensen van 't Vliegveld onmogelijk om op de huidige plek verder te gaan met de zaak. Dat vertelt eigenaar Alfons Valk (57).

Dagelijks krijgt Valk vragen van bezoekers of het wegrestaurant inderdaad gaat sluiten. ,,Ons restaurant houdt niet op te bestaan", verzekert hij. ,,Wij gaan verder op een andere plek."

  1. Pakketten
    Boerenpraat

    Pakketten

    MADE - En, een beetje rustiger nu? Deze vraag krijg ik met regelmaat van klanten in onze kaaswinkel. Laatst ook weer. Ik begon meteen te ratelen over de late oogst van de sojabonen dit jaar. En dat daarna de wintertarwe nog gezaaid moest worden, maar dat het te nat was. En tussendoor was ik de voorbeelden van onze kerstpakketten 2019 aan het bedenken. Deze moeten ook na twintig jaar nog verrassend en origineel zijn. En betaalbaar, met genoeg keuze in elke prijsklasse.