ANP
Volledig scherm
© ANP

Bied middelbare school op zijn minst alternatief

OpinieDe roep om het middelbaar onderwijs te heropenen wordt steeds luider. Niet naar school gaan is funest voor de mentale en sociale ontwikkeling van jongeren, stellen meer dan 55 maatschappelijke organisaties.

 1. Reacties op database messen bij NFI: ‘Steeds meer jongeren hebben ze, met afschuwelijke gevolgen’
  10

  Reacties op database messen bij NFI: ‘Steeds meer jongeren hebben ze, met afschuwe­lij­ke gevolgen’

  ‘Ik vraag me af: waarom worden deze messen überhaupt gemaakt? Voor wie en voor wat?’ en ‘Johan Derksen had zich terdege voorbereid, maar verkeek zich op de slimheid van de premier. Met een handdruk haalde hij zo een nieuwe kiezer binnen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 16 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op cash geld: ‘Als ik iets voor 100 euro koop en cash betaal, zwicht de verkoper vast wel’
  56

  Reacties op cash geld: ‘Als ik iets voor 100 euro koop en cash betaal, zwicht de verkoper vast wel’

  ‘Als mij geweigerd zou worden cash te betalen dan verlaat ik de winkel. Ik kan mij voorstellen dat men gemakkelijk weigert om cash aan te nemen bij een klein bedrag’ en ‘Voor zover ik weet worden er op de app TikTok dansfilmpjes en gelijksoortige flauwigheden vertoond. Wat doet zo’n app sowieso op een werktelefoon die, zoals de naam al aangeeft voor het werk is’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 23 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.