Dit was geen jeugdzonde, maar verkrachting. En daar werd smakelijk om gelachen

ColumnJournalist Debby Gerritsen duikt in de actualiteit en schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

137 reacties

 • Ben Vliegertje

  1 jaar geleden
  In 2020 zat Anouk in I Can See your voice en een deelnemer viel erg in haar smaak. Zei reageerde met "mag ik je nummer". Een ander gaf de reactie "daar ben je te oud voor". Anouk reageerde met "die kan ik best nog hebben". Als Anouk een man was geweest hadden jullie hem neergesabeld. Dezelfde Anouk heeft haar mond vol over anderen, wonderlijk. Johan zegt iets over 50 jaar geleden en iedereen valt over hem heen. Ik ben benieuwd wanneer Debby iets gaat schrijven over misdragende vrouwen
 • Willem Hart

  1 jaar geleden
  Johan probeert op een onhandige manier de cancel maatschappij aan de kaak te stellen, en hij wordt.... gecanceld. Daar gaat het nu heen.
 • Mine-cher

  1 jaar geleden
  @ H Ruitenbroek. Wat heeft u toch een andere kijk op het leven. Dat is toch zo verademing. Andersdenkend. I like it:-)) Ben ik zelf ook. En dat kunnen veel mensen niet hebben. Die gooien hun hele hebben en houwe op dit front. En wanneer je er niet in mee ga. Oelala..... Fijne dag ! Ga zo door.
 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  H ruitenbeek ik moet de eerste porno film nog tegen komen waar een vrouw out ligt. Wat is de lol als een vrouw niet reageert?
 • ria vliet

  1 jaar geleden
  Er zit een knop aan de tv