Hollandse Hoogte / ANP
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / ANP

Docent of verwarming? Deze keuze kan écht niet

OpinieSommige scholen kunnen nog voor de winter begonnen is, de hoge energierekening al niet betalen. Leerlingen mogen niet in de kou zitten, stelt Habtamu de Hoop. Minister Wiersma moet met een plan komen.

 1. Reacties op op excuses slavernij: ‘Slechts een kleine elite van reders en financiers plukten de vruchten’

  Reacties op op excuses slavernij: ‘Slechts een kleine elite van reders en financiers plukten de vruchten’

  ‘Je mag toch verwachten dat het aanbieden van excuses voor het slavernijverleden van Nederland in de ministerraad met de nodige zorgvuldigheid is behandeld’ en ‘Persoonlijk denk ik dat het nog niet doordringt tot Andries Noppert wat hij werkelijk is’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 10 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op laag aantal Oranje-supporters: ‘Je kunt je decembergeld maar één keer uitgeven’
  21

  Reacties op laag aantal Oran­je-supporters: ‘Je kunt je december­geld maar één keer uitgeven’

  ‘Ik snap dat Louis, Truus en de spelers in het St. Regis Hotel gefêteerd worden, maar hebben ze enig idee over de prijzen die voor een nul-sterren barak betaald moet worden?’ en ‘Met het huidige spelersmateriaal is er geen reden om aan te nemen dat Oranje wint van achtereenvolgens Argentinië, Brazilië én Frankrijk’: dit zijn enkele reacteis van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 6 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 3. Reacties op rellen Marokko-België: ‘Nu verdwijnt die prachtige overwinning naar de achtergrond’
  28

  Reacties op rellen Marokko-Bel­gië: ‘Nu verdwijnt die prachtige overwin­ning naar de achter­grond’

  ‘Je kon er natuurlijk op wachten dat er na de winst van Marokko rellen en vernielingen zouden paatsvinden’ en ‘De juichverhalen over Saxenda zullen voor velen uitmonden in de zoveelste teleurstelling in hun eeuwige strijd tegen overgewicht en de daarbij horende vooroordelen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 29 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.