Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Durf uit te spreken dat werken in deeltijd remt

OpinieDe 'polder' produceerde onlangs twee adviezen over de arbeidsmarkt, naast rapporten van de WRR en de commissie-Borstlap. Deeltijdwerk wordt niet genoemd. Terwijl juist dat een rem is, stelt Judith Tielen.

 1. Reacties op uitspraak rechter asiel: ‘Hoe vaak moeten rechters de overheid nog terechtwijzen?’
  35

  Reacties op uitspraak rechter asiel: ‘Hoe vaak moeten rechters de overheid nog terechtwij­zen?’

  ‘Dit is overigens niet het eerste dossier waarbij een rechter oordeelt dat er geen wettelijke basis is voor voorgenomen wetgeving. Diverse ministeries zijn teruggefloten, inzake milieu, bouwen, stikstof en meer’ en ‘moslimorganisaties draaien de zaken om. Men maakt misbruik van de te tolerante Nederlandse samenleving en wetgeving': dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 8 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op nood sportclubs: ‘Er is 6 miljoen beschikbaar en daar moeten ze het mee doen’
  21

  Reacties op nood sportclubs: ‘Er is 6 miljoen beschik­baar en daar moeten ze het mee doen’

  ‘Uiteraard is aandacht voor het slavernijverleden belangrijk. Maar gaat het verleden boven het heden?’ en ‘Ik kan mij volledig vinden in de column van Sjoerd Mossou over de uitzending waarin Joep Schreuder (en Chris Woerts) op beschamende wijze volledig afgezeken werden door Marcel van Roosmalen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 7 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.