Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Joost Hoving

Geen kwaad woord over Johnny Depp, of je krijgt te maken met een roedel hondsdolle fans

columnDebby Gerritsen schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

98 reacties

 • Gerard Bos

  3 weken geleden
  Vanwaar de bloeddorst die mensen drijft in de pen te klimmen omwille van een rechtszaak tussen twee Hollywood acteurs die we helemaal niet kennen, en waar we part noch deel aan hebben? En wat doe je zelf dan???
 • Pim Telman

  3 weken geleden
  Het is duidelijk dat Debbie wat koppen heeft gelezen over deze zaak maar niet de tapes heeft beluisterd waarin het overduidelijk was wie de agressieve persoon was, niet alleen met woorden maar met vuisten en het gooien van voorwerpen naar Depp's hoofd. Depp smeekt haar om geen geweld te gebruiken en zei zegt dat ze dat niet kan beloven etc.etc.
 • Sebastiaan de Kooter

  3 weken geleden
  Voor velen zal het niet over Johnny Depp, maar over de onveilige situatie die de cancel cultuur creëert gaan. Wanneer Johnny zijn vrouw mishandeld is het idee dat hij daarvoor gestraft wordt, door de rechtspraak. In dit geval is de man na indirecte beschuldigingen zijn baan kwijt, zonder veroordeling. Als dan bewezen wordt dat Amber zelf de video heeft gemaakt én gelekt dan kun je niet anders concluderen dan dat het doel was om Johnny zijn inkomsten af te nemen. We gaan terug in de tijd.
 • Ingelise van Veen

  3 weken geleden
  Ik ben geen hondsdolle fan van Depp maar kon niet om de rechtzaak heen. Zelfs een leek op het gebied van gedragsanalyse kon zien dat die Heard de waarheid flink verdraaide, bij tijden zelfs keihard loog en verder niet 1 keer sympathiek overkwam. Depp wist veel niet meer, waarschijnlijk door drank/drugs misbruik, maar kwam wel eerlijk over. Hij krijgt ook mijn sympathie niet. Met de prijs van zijn overwinningsdiner kan ik mijn hypotheek afbetalen en toch zat ik in kamp Depp. Oprechtheid zegeviert
 • jacqueline Schijver

  3 weken geleden
  Jij bent echt niet te geloven ,waarom mensen schrijven over een zaak van 2 acteurs die ze niet kennen ?? Ken jij ze wel Debby?? Je zit in elk geval duidelijk in het verkeerde kamp ,Amber heeft overduidelijk gelogen en dat zeggen zelfs mensen die haar WEL kennen ! Ik zou ander werk zoeken als ik jou was want je schrijft uit je nek ( netjes gezegd! )