Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Joost Hoving

Het publiek lijkt niet te kunnen verkroppen dat Johnny Depp zulke vreselijke dingen zou hebben gedaan

columnDebby Gerritsen schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

283 reacties

 • Jose Telling

  1 maand geleden
  Beste Debbie. Ik vraag mij af of jij deze zaak wel gevolgd hebt. Ik wel. Als ik puur naar de bewijslast kijk dan slaat de weegschaal toch echt door naar Amber als dader en iemand die de zaken verdraait. Als overlever van huiselijk geweld zie ik in het gedrag van Amber totaal geen slachtoffer. Haar manier van doen en haar uitspraken zijn eerder van een dader. Is Depp volledig onschuldig, nee vast niet. Iemand die zo veel alcohol en drugs gebruikt zal vast niet makkelijk zijn om mee om te gaan.
 • Smit Smit

  1 maand geleden
  De man heeft het altijd gedaan? Vrouwen kunnen niet de dader zijn en of liegen? Als je deze zaak een beetje volgt dan kan je de conclusie trekken dat deze mevrouw stapel gek is en als je kijkt naar haar bewijs en de getuigenissen dan heeft ze nergens overtuigend bewijs voor. Je gaat er gemakkelijk van uit dat de man de dader moet zijn maar niks in deze zaak wijst daarop en het bewijs voor haar stoornissen zijn overtuigend.
 • Rob Lemstra

  1 maand geleden
  Hoewel ik zeker je punt wel begrijp en niet wil tegenspreken, is je voorbeeld wel heel verkeerd. Amber Heard werd juist volledig geloofd toen haar eerste krantartikel naar buiten kwam. Johnny werd volledig gecancelled en ontslagen van films en haar carriere ging omhoog. Het punt is dat er steeds zaken naar buiten kwamen die haar verhaal tegen spraken. http://ad.nl heeft hier alles over geschreven, dus je zal het hier allemaal kunnen terugvinden.
 • Vivian Sulsters

  1 maand geleden
  'Een beetje dom' en bias! De wereld is niet aan emancipatie toe, zolang het woord 'slachtoffer' een vast gender heeft.
 • mara gara

  1 maand geleden
  Zoals heel vaak heb ik het idee dat de lezers niet echt door hebben wat nu echt de kern is van een verhaal. Ze duiken meteen in op de inhoud zonder de kern te kunnen zien. Ik sta achter dit verhaal. Het gaat er in mijn ogen om dat je als vrouw gewoon niet voor jezelf mag opkomen. Mensen moeten wel begrijpen dat een verhaal 2 kanten kent. En op 1 of andere manier hoort ieder wat hij wil horen. Ik vond het goed omschreven wat er speelt in deze wereld. Mooi omschreven stuk. Ik begrijp de kern.