Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Joost Hoving

‘Hoe kan zo’n leuke vrouw nou vrijgezel zijn, ben jij dan zo veeleisend?’

columnDebby Gerritsen schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

61 reacties

 • Levi Hilbers

  5 dagen geleden
  Lees nu af en toe voor de lol AD reacties en vermaak mij als student kostelijk. Van mensen die doodsbang zijn om alleen te zijn en met angstige kreten strooien om de eigen onzekerheid te deflecteren(de reactie van Peter De Jong is een pareltje) tot de mannenhater reacties. Doet me een beetje denken aan de woke-cultuur waar ieder fatsoenlijk mens een bloedhekel aan heeft, die zijn ook zo snel op de teentjes getrapt. Ik als man ervaar de column iig niet als kwetsend en hulde aan het vrije woord.
 • Mies Bauwvrauw

  1 maand geleden
  @Connie, hoezo jammer? Dit is dus precies wat ze bedoelt! Het is niet jammer. Het is juist supertof dat ze gelukkig is omdat ze bewust haar eigen leven leidt. Lekker in d'r uppie.
 • Maria Yvonne Franssen

  1 maand geleden
  Liever alleen gelukkig dan met zijn tweeën ongelukkig. Leven en laten leven: de een is graag solo, de ander graag duo. Het gaat te ver in deze tijd, om mensen een partner op te dringen of aan te praten tegen zijn wil! Het is helemaal niet moeilijk om een partner te kunnen vinden, integendeel. Dus wie dat wil heeft er een. En zo geweldig zijn de meeste relaties echt niet.
 • Connie Veren

  1 maand geleden
  Gelukkig totaal niet herkenbaar. Ben zeer gelukkig getrouwd (al zegt me dat niets) en we hebben na 15 jaar samen nog steeds de grootste lol. Zou dat voor geen goud willen missen. Jammer dat jou dit (nog) niet gegeven is.
 • M.G.J. Mellink

  1 maand geleden
  De vraag is hier natuurlijk, waarom ga je met het vliegtuig naar Londen?