Anders dan bij ons kiest de Belgische regering wel voor het verplichten van mondkapjes in bijvoorbeeld de horeca.
Volledig scherm
Anders dan bij ons kiest de Belgische regering wel voor het verplichten van mondkapjes in bijvoorbeeld de horeca. © ANP

Idee mondkapjesplicht niet te snel afschieten

commentaarDe oproep van de burgemeesters van de twee grootste steden van ons land om op meer plekken een mondkapjesplicht te overwegen, vindt niet bij iedereen weerklank. De afwijzende reacties komen wel heel erg snel. Te snel. Deze coronapandemie leert immers dat we vaker op basis van voortschrijdend inzicht de aanpak hebben moeten veranderen.

 1. Reacties op NOS Sport: ‘Als ik Tom Egbers en Janke Dekker was, ging ik met pensioen’
  27

  Reacties op NOS Sport: ‘Als ik Tom Egbers en Janke Dekker was, ging ik met pensioen’

  ‘Ga een huisje in Frankrijk opknappen, groentetuin erbij. Geen stress meer, lekker samen genieten buiten de gekte van de tv-wereld ’ en ‘Zet Edith Schippers en Mark Rutte eens tegen Caroline van der Plas, Geert Wilders en Joost Eerdmans en je krijgt een heel ander debat’: Dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 14 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op slechte bereikbaarheid huisartsen: ‘Dit doet het ergste vrezen voor 80-plussers’
  18

  Reacties op slechte bereikbaar­heid huisartsen: ‘Dit doet het ergste vrezen voor 80-plus­sers’

  ‘Het is voor de generatie 80-plus niet vanzelfsprekend om digitaal te communiceren’ en ‘Op ‘cabareteske’ wijze schetst Hugo Borst, scherp aangezet, maar dat mag en zo kennen we hem, over hoe het na deze euforie en het verwachte kampioenschap, in het volgende seizoen verder zal gaan met de vertrokken trainer Slot, het ‘leeggelopen’ Feyenoord, afgezakt naar de 8ste plaats en dat Ajax op zijn advies trainer Slot naar Amsterdam moet halen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 21 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.