Jeffrey Groeneweg/Qphoto
Volledig scherm
© Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Iedereen weet: welzijn is belangrijker dan groei

OpinieSomber over de toekomst? Misschien hoeft dat niet, denken Eva Rovers, Annemieke Nijhof en Katinka Abbenbroek. Ze zagen op het Springtij Forum op Terschelling een opmerkelijke eensgezindheid.

 1. Reacties op Thierry Baudet: ‘Zijn gedrag is van een onbeschaamde brutaliteit’
  94

  Reacties op Thierry Baudet: ‘Zijn gedrag is van een onbeschaam­de brutali­teit’

  ‘Je mening mogen verkondigen in onze vrije Nederland moet geen vrijbrief zijn voor onbeschaafd gedrag’ en ‘Als je alleen naar paleis Noordeinde gaat om de koninklijke familie te kunnen uitjouwen, dan ben je toch wel erg infantiel bezig’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 23 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op onderzoek Arib:’Ze was een fantastische Kamervoorzitter, laat degenen die zich zo gekwetst voelen een andere baan zoeken’
  52

  Reacties op onderzoek Arib:’Ze was een fantasti­sche Kamervoor­zit­ter, laat degenen die zich zo gekwetst voelen een andere baan zoeken’

  ‘Wat een misselijke actie van Vera Bergkamp om op basis van anonieme berichten een onderzoek in te stellen, waardoor iemands goede naam in diskrediet wordt gebracht’ en ‘Ja hoor, je kon erop wachten dat een stel leeghoofden onze koning weer zo nodig moest uitjouwen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 1 oktober verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.