Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Ik zou me kapot schamen, als ik Jada Smith zou zijn

ColumnDebby Gerritsen vervangt deze weken Özcan Akyol als columnist. Ze schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt. 

126 reacties

 • piet vermeer

  11 maanden geleden
  Het was de bekende druppel die Will Smit deed besluiten om eens een flinke optater te verkopen. Hij kwam terwijl de halve wereld keek op voor zijn vrouw en terecht. En grappig proberen te zijn over de rug van een ander in zo`n bekeken programma is gewoon triest. Er is geen moraal meer de grenzen zijn grenzeloos geworden. Empathie is helaas een zoekwoord geworden. verplaatst je zelf in die persoon en denk dan nog eens na de zin zal ik het leuk vinden als dat over mij gezegd. Antwoord .....
 • R Brom

  12 maanden geleden
  Het leed wat de Oekraïense bevolking wordt aangedaan door slager Poetin op 1 lijn te zetten met wat idioot gedrag van een groepje acteurs die bij elkaar gekomen zijn om elkaar een beeldje te overhandigen, empathie is totaal zoek.
 • Marijke Stoffelen

  12 maanden geleden
  Wat een onzin wat ze zegt will Smith komt voor zijn vrouw op en waarom zou ze zich daarvoor moeten schamen
 • B Groskamp

  12 maanden geleden
  Niet alleen Wil Smith moest zijn excuses aan te bieden maar Chris Rock had ook z'n excuses moeten aanbieden. Je kan met 'n ziekte van iemand geen grapjes in 't openbaar en voor TV maken. Dat is niet bepaald empatisch en al helemaal niet aardig.
 • Evert Kap

  12 maanden geleden
  Sticks and stones can break your bones, but words can break your heart. Als mensen zulke keiharde dingen zeggen kan de emotie het over nemen van het verstand. Daarmee is geweld niet goed te praten maar ik vind het wel heel laag om iemand te bespotten op zo'n groot podium met een aandoening. Kaalheid is voor heel veel mannen al een issue, maar voor vrouwen een verschrikking.
 1. ‘Mensen zijn helemaal klaar met het slechte nieuws’
  Podcast Zij zegt

  ‘Mensen zijn helemaal klaar met het slechte nieuws’

  In de wekelijkse podcast Zij zegt kijkt AD-columnist Debby Gerritsen naar het nieuws van de afgelopen week. Wat viel op? Hierover praat ze met een vast panel van vrouwelijke experts. Deze week gaat Debby in gesprek met AD-adjunct-hoofdredacteur Karen Eshuis, buitenlandredacteur Sanne Schelfaut en psycholoog Hanan Haddouch over hoe om te gaan met de constante stroom nieuws. ‘Tijdens de pandemie zijn we geïsoleerd geraakt en hebben we ons weinig kunnen opladen. En dan nu de oorlog. Dat doet veel met mensen’.