Hollandse Hoogte / ANP XTRA
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Lagere sociale-huurgrens jaagt singles de steden uit

OpinieEen nieuw regeringsvoorstel om voor singles de sociale-huurgrens te verlagen, pakt nadelig uit voor mensen met een middeninkomen zoals agenten en leraren. Dat zegt Henk Nijboer, Tweede Kamerlid voor de PvdA.

 1. Reacties op nieuw brood maken van oud brood: ‘Is het niet eenvoudiger om minder brood te bakken?’
  21

  Reacties op nieuw brood maken van oud brood: ‘Is het niet eenvoudi­ger om minder brood te bakken?’

  ‘Iedere dag worden er 700.000 broden te veel gebakken en wat mooi dat er nu bakkers zijn die inzien dat dit zonde is’ en ‘De overheid zou het belang moeten inzien van preventieve gezondheidszorg door het stimuleren van biologische landbouw en fruitteelt’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 18 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op staking streekvervoer: ‘Pak de werkgever en laat de passagiers gratis reizen’
  30

  Reacties op staking streekver­voer: ‘Pak de werkgever en laat de passagiers gratis reizen’

  ‘Wat een huichelachtige opmerking van de FNV-bestuurder. Pak niet de reiziger maar de werkgever door passagiers gratis mee te nemen’ en ‘Met verbazing lees ik het artikel over gebak eten op de werkvloer. Hoe leuk is het om samen met je collega’s een gebakje te eten tijdens de koffiepauze?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 20 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.