Arie Kievit
Volledig scherm
© Arie Kievit

Mansholts verhaal is na 50 jaar nog springlevend

 1. Reacties op ontsnapte tbs’er: ‘Een tbs’er met begeleid verlof heeft een 100 procent kans om te ontsnappen’
  18

  Reacties op ontsnapte tbs’er: ‘Een tbs’er met begeleid verlof heeft een 100 procent kans om te ontsnappen’

  ‘We moeten niet vreemd opkijken als zo’n vreselijk incident als dit gebeurt. Dat is het risico. Het is net Russische roulette. Alleen zijn er nu geen kogels in het spel’ en ‘Feliciteer elke Marokkaanse Nederlander die je tegenkomt van harte met de overwinning van Marokko’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 3 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op kerncentrale Borssele: ‘Alsof het toerisme in Zeeland niet zo belangrijk is’
  43

  Reacties op kerncentra­le Borssele: ‘Alsof het toerisme in Zeeland niet zo belangrijk is’

  ‘Los van de overlast tijdens de bouwperiode is er maar een handvol toeristen, die in de voortuin en met zicht op deze centrales blij vakantie gaan vieren’ en ‘Bekend is het verhaal van Hans Brinker die met zijn vinger een dijkdoorbraak heeft weten te voorkomen. Waar of niet waar, het zorgt toch voor een gevoel van trots. Sindsdien veroorzaken de Nederlandse vingers vooral irritatie’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 1 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 3. Reacties op bombardement Chora: ‘Het wordt tijd om te stoppen met die goedbedoelde vredesmissies’
  41

  Reacties op bombarde­ment Chora: ‘Het wordt tijd om te stoppen met die goedbedoel­de vredesmis­sies’

  ‘Wat een verschil met de Russische agressie: die bombarderen er lustig op los. Zelfs kraamklinieken blijven niet gespaard. Zal een Russische rechtbank ook schadevergoeding toekennen? Ik dacht het niet’ en ‘De Duitse minister van Binnenlandse Zaken mét de OneLove-band naast FIFA-baas Infantino. Een voorbeeld dat door Nederland opgevolgd zou moeten worden’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 25 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.