RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Mijn lieve vriendje van 19 had na het verlies van Oranje het hele huis vernield

Olcay GulsenOndernemer en programmamaker Olcay Gulsen zet zich al een tijdje in voor UN Women Nederland, een organisatie die zich wereldwijd hard maakt tegen geweld tegen vrouwen. Vandaag op de Internationale dag tegen geweld tegen vrouwen schrijft Gulsen een gastcolumn.

 1. Reacties op ontsnapte tbs’er: ‘Een tbs’er met begeleid verlof heeft een 100 procent kans om te ontsnappen’
  22

  Reacties op ontsnapte tbs’er: ‘Een tbs’er met begeleid verlof heeft een 100 procent kans om te ontsnappen’

  ‘We moeten niet vreemd opkijken als zo’n vreselijk incident als dit gebeurt. Dat is het risico. Het is net Russische roulette. Alleen zijn er nu geen kogels in het spel’ en ‘Feliciteer elke Marokkaanse Nederlander die je tegenkomt van harte met de overwinning van Marokko’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 3 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op rellen Marokko-België: ‘Nu verdwijnt die prachtige overwinning naar de achtergrond’
  28

  Reacties op rellen Marokko-Bel­gië: ‘Nu verdwijnt die prachtige overwin­ning naar de achter­grond’

  ‘Je kon er natuurlijk op wachten dat er na de winst van Marokko rellen en vernielingen zouden paatsvinden’ en ‘De juichverhalen over Saxenda zullen voor velen uitmonden in de zoveelste teleurstelling in hun eeuwige strijd tegen overgewicht en de daarbij horende vooroordelen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 29 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.