Informateur Johan Remkes geeft een toelichting na het formatieoverleg van afgelopen maandag. Er is nog niets uitgekomen.
Volledig scherm
Informateur Johan Remkes geeft een toelichting na het formatieoverleg van afgelopen maandag. Er is nog niets uitgekomen. © ANP

Over ‘Haagse tijden, Kaagse tijden’: ‘Ik kijk uit naar deze soap van zes partijen’

‘Geen wonder dat de PvdA niet zonder GroenLinks instapt’, en ‘Sommige restaurants en artiesten doen te moeilijk over de coronatoegangspas’: dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van dinsdag 28 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

7 reacties

 • Michael Bakker

  1 jaar geleden
  Soms lijkt dat de gevaccineerden zeer angstig zijn over niet gevaccineerde. Gelukkig niet allemaal, je leest dit wel soms hoe zij praten over niet gevaccineerden. Dus die angstcultuur houden zij zelf in stand.
 • S Koetsier

  1 jaar geleden
  Volgens mij hebben we verkiezingen gehad, daar kwamen dus partijen uit die het moesten doen. Nu gooien we alles in de grabbelton. En krijgen een regering van tig partijen Vraag me af waarom we gestemt hebben.
 • van Bergen

  1 jaar geleden
  Een soap? Een sitcom is het in ieder geval al een half jaar . .
 • Heleen Van Kampen

  1 jaar geleden
  Annemarie Verhulst. Jouw brief is me uit het hart gegrepen, je hebt helemaal gelijk
 • Pothoff

  1 jaar geleden
  Vindt het wel heel erg raar dat Rutte zegt dat Mona Keizer te ver is gegaan en weg moet, maar Rutte zelf is al veel meer en ook nog veel erger over de scheef gegaan en die mag wel blijven van die hypocrieten in de Den Haag.
 1. Reacties op hoger beroep zaak-Mallorca: ‘De familie Heuvelman verloor Carlo aan zo'n vechtpartijtje’
  42

  Reacties op hoger beroep zaak-Mallorca: ‘De familie Heuvelman verloor Carlo aan zo'n vechtpar­tij­tje’

  ‘Advocaat Harriët de Kroon vindt de strafmaat gewoon te hoog voor twee vechtpartijtjes. Zou de familie Heuvelman er ook zo over denken?’ en ‘Ja, 150 jaar geleden werd de slavernij afgeschaft, maar beseffen we dan niet dat die nog altijd bestaat: kindearbeid, de seksindustrie en kijk alleen maar wat er in Qatar gebeurt’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 26 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.