Tientallen Wageningse studenten vragen aandacht voor de kamernood. Zij wonen op een camping of bungalowpark.
Volledig scherm
Tientallen Wageningse studenten vragen aandacht voor de kamernood. Zij wonen op een camping of bungalowpark. © Herman StÅ¡ver

Over kamertekort: ‘Blijf zelf lekker in Hotel Mama en laat anderen voor’

‘Wat is er met Donald Duck aan de hand?’, en ‘kan het aantal Kamerzetels terug naar honderd?’: dit zijn enkele van de onderwerpen die lezers bezighouden naar aanleiding van het nieuws. Hieronder staan alle brieven die in de krant van zaterdag 11 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

16 reacties

 • Miriam Reijn

  1 maand geleden
  3 uur heen, 3 uur terug met ov, lijkt mij een reden om op kamers te gaan.
 • Erica van Everdingen

  1 maand geleden
  Hotel mama....ik ben er trots op dat onze laatste 2 knullen nog heerlijk thuis blijven, nu 21 en 18 jaar. Je bent ouder geworden en daar hoort verantwoording bij en zolang de jongere het ook nog gezellig heeft thuis, dan is dat prima. Ik als ouder beschouw dat als compliment.
 • Jan Willem Roos

  1 maand geleden
  Ach, we hebben tekorten aan werkelijk alles, het is achter in de rij aansluiten, ik kijk nergens meer raar van op.
 • Greet Borsje

  1 maand geleden
  Hotel mama? De briefschrijver heeft zelf geen kinderen neem ik aan? Je weet echt niet waar je het over hebt joh.
 • K. Brouwer

  1 maand geleden
  Hotel Mamma is wat mij betreft voor boven de 18 een 'no go'. Als ouders wil je ook nog een leven. Zeker in deze tijd waar mensen steeds later ouders worden. Puberteit en overgang samen doorlopen is nogal een rampzalige combinatie. Voor het in stand houden van goede familiebanden is het alleen al belangrijk dat ze gewoon op kamers kunnen gaan wonen als ze er aan toe zijn.