thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Over late talkshows: ‘Half Nederland krijgt er een slaaptekort van’

‘Maori's kunnen nog wat van Friezen leren’, en van veel beroepsgroepen hoeven praatprogramma’s niet zo laat op de avond: dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van vrijdag 17 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

6 reacties

 • Teun Bruna

  1 maand geleden
  Dat valt allemaal wel mee, als je de volgende dag op 7.00 op moet, ga je echt niet kijken naar die herhaling van zetten in de talkshows. Bovendien, elke enigszins boeiende uitspraak wordt weer 10 keer herhaald in de kranten of de andere media, dus je mist niks.
 • van Bergen

  1 maand geleden
  Er is maar één enkele reden waarom er zoveel praatprogramma's zijn : Op geen enkele andere manier is zendtijd te vullen tegen zulke lage bedragen. Het kost de makers vrijwel niets, niet in technische middelen en niet in gasten, alles in situ en statisch. Om diezelfde reden zijn er ook vaak herhalingen, dat kost, behalve aan wat rechten, nog minder. Zelfde gaat op voor "het nieuws", een paar duizend euro naar Reuters, ANP, UPI, Tass, en hup, klaar is je journaal . . Journalistiek? Nauwelijks . .
 • Hans Laats

  1 maand geleden
  Hans Laats. Men hoeft niet te kijken toch. T.V. uit en slapen maar 😴😪😪😪
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Ton Markgraaf Wat een gezeur over 2 deling. In mijn ogen word deze veroorzaakt door een minderheid die zich niet wil aanpassen. Kijk ook even naar de cijfers in de V.S. dagelijks 1500 tot 2500 overlijdens vooral in de Staten waar republikeinen het voor het zeggen hebben. In ons land laat deze minderheid zich leiden door Willem Engel en Famke Louise.
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Late talkshows,ik kijk er niet meer naar,duren lang onbelangrijke onderwerpen en afgrijselijke gasten