Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
© Pim Ras Fotografie

Over voetbalcoaches die ons land kunnen leiden: ‘Kein geloel’

‘Is Van Gaal bij Youp van 't Hek in de leer geweest?’, en een type als Ernst Happel loodst de partijen wel door de formatie: dit zijn de onderwerpen die lezers bezighouden naar aanleiding van het nieuws. Hieronder alle brieven die in de krant van vrijdag 10 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

3 reacties

 • Milan van Schagen

  1 maand geleden
  Maar Harry,we worden wereldkampioen volgend jaar ;)
 • WZ Zuid

  1 maand geleden
  Jaap Spruitenburg: ouderen zullen buiten de spitsuren reizen, forenzen niet. Gratis OV zal alleen buiten de spits werken anders bezwijkt het, dus die beperking is noodzakelijk. Ouderen krijgen geen hogere CAO lonen zoals werknemers, ouderen zien hun besteedbaar inkomen dus alleen maar dalen. Ik wist trouwens niet dat de schulden uit de crisis van 2008 alleen bij jongeren terecht kwamen.
 • Jaap Spruitenburg

  1 maand geleden
  De kosten van gratis openbaar vervoer voor ouderen kan naast de schulden uit de crisis van 2008 en de afgeschafte basisbeurs ook nog wel op het hoopje voor de jongeren. Het is opvallend hoe bepaalde leeftijdsgroepen slechts een pleidooi voor zichzelf opstellen. Waarom niet algemeen gratis OV vraag ik mij al jaren af, meer wegenbelasting en accijnzen op fossiele brandstoffen zorgt voor een financiële prikkel en meer ruimte op de weg. Daarbij flexibeler werken zorgt voor lagere spitsbelasting...