Lezersbrieven 11 januari 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven 11 januari 2021. © ANP/AD Fotobewerking

Reactie op Akwasi: ‘Hij lijkt despotische trekjes te vertonen, zijn wil is wet’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 11 januari in de krant verschenen over onder meer Donald Trump en Akwasi. 

5 reacties

 • Anoniem

  7 dagen geleden
  Akwasi, typisch een geval van geen nette opvoeding, geen niveau, geen tegenspraak dulden, niet met kritiek kunnen omgaan en denken dat je in je recht staat doordat je dénkt een status te hebben verworven. De man heeft het zijn hele leven moeilijk vanwege zijn gedrag en niet zijn kleur zoals hij keer op keer poneert. Er mist duidelijk een zelfreflecterend én het lerend vermogen. Jammer, want het kan ook anders.
 • H Westerhout

  7 dagen geleden
  Donald Trump 2. | Heel ad rem gereageerd De reactie op Jort Kelder op Ambassadeur Hoekstra wordt in dit ingezonden stuk behandeld. Ik wil daaraan toevoegen: Meneer Hoekstra heeft Nederlandse voorouders; is een Euro American. Niet een echte Amerikaan (wat de Amerikanen minachtend 'Native American' plegen te noemen). Zoals meneer Trump en 100% van alle voorgaande presidenten. Weet je plaats, en accepteer dat er mensen zijn die 'relatief gezien' meer rechten hebben Amerikaan genoemd te worden.
 • B.J. van Bloois

  1 week geleden
  Je kan de mogelijkheid om te reageren beter staken want plaatsen doen jullie de reacties niet! Alleen maar dat wat jullie welgevallig is, wellicht tijd voor een andere krant!!
 • Anoniem

  1 week geleden
  Meneer Akwasi is door de politiek en media diplomatieke onschendbaarheid verleend! Hoe? Hij volgt het simpele voorbeeld van onze politici die na ieder excuus met alles wegkomen. Prima geintegreerd dus.
 • W. Roest

  1 week geleden
  HIJ HEEFT DEZELFDE TREKJES ALS ZIJN VADER DUS , WAT DOET HIJ HIER
 1. Rusland zet twee Nederlandse diplomaten uit: 'Opvallend is de taal van Moskou'
  Play

  Rusland zet twee Nederland­se diplomaten uit: 'Opvallend is de taal van Moskou'

 2. Jeffrey (48) bouwde een volledige Disneyshow in zijn huis
  Play

  Jeffrey (48) bouwde een volledige Disneyshow in zijn huis