Volledig scherm
© ANP, beeldbewerking AD

Reactie op avondklok: ‘Als de maatregel zinvol is kun je mensen overtuigen’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die donderdag 18 februari in de krant verschenen over onder meer de avondklok.

8 reacties

 • A. Beek

  2 weken geleden
  Natuurlijk heeft die avondklok geen zin, om die tijd lag toch al iedereen voor de buis uit te buiken op de bank. Het heeft pas zin als je mensen ermee uitelkaar houdt, dus vervroeg de boel naar 6 uur 's-avonds, zodat je van je werk alleen nog via de supermarkt naar huis kan. En o ja, begin niet meteen met allerlei flauwe uitzonderingen en ga eens handhaven, streng handhaven.
 • Wajer

  2 weken geleden
  Mijn vader staat in statistieken van 2018 van de griep. Tijdlijn,: 3 december at hij nog een oliebol. 5 dec. ging t niet goed. 6 dec. Ziekenhuis. 7 dec diagnose griep/longontsteking. 10 dec. Coma 12 dec. Overleden. Ziekbed van een week. Griep is dodelijk net als Corona. Per dag 130 aan kanker. De maatregelen zijn nu erger dan de kwaal
 • W.F.J. Bennik

  2 weken geleden
  Helemaal eens met Joanne. Langs de zijlijn weet iedereen het beter, is hun situatie slechter, moeten zij eerder worden gevaccineerd want "ik ben onmisbaar" of bedenk maar iets.
 • Joanne Cheung san

  2 weken geleden
  Wat zijn wij toch een ongelooflijk Zeikvolk. Bij voetbal weet heel Nederland wat de coach verkeerd doet. En bij corona weet heel Nederland wat verkeerd gaat. En hoe ze het beter zouden doen. Ik als chauffeur kan Willem engel Ook wel leren hoe die moet dansen.
 • Tom Hond

  2 weken geleden
  En wat heeft het nut van praten met mensen die corona hebben gehad of met de nabestaande,ga jij ook praten met nabestaande die een iemand heeft verloren bij een ongeluk of praten met iemand die een ongeluk heeft gehad dan kun je wel met iedereen gaan praten overal moet er gepraat over worden.Het is gewoon simpel mensen gaan nu eenmaal dood gaat als dat niet zo was dan was het wel heel vol op deze aardbol.
 1. De Jonge: Begin juli kan iedereen deels geprikt zijn
  Play

  De Jonge: Begin juli kan iedereen deels geprikt zijn

 2. Kapper Ahmed begint al om 6 uur met knippen: 'We zitten de hele week vol'
  Play

  Kapper Ahmed begint al om 6 uur met knippen: 'We zitten de hele week vol'