Jeffrey Groeneweg/Qphoto/AD Fotobewerking
Volledig scherm
© Jeffrey Groeneweg/Qphoto/AD Fotobewerking

Reactie op column Saskia Noort: ‘Niet laaggeletterd en geen aso, maar geen vertrouwen in AstraZeneca’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die dinsdag 11 mei in de krant verschenen over de column van Saskia Noort en de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax.

8 reacties

 • CC Tacke

  1 maand geleden
  Paul ik geloof niet dat de mensen die voor vaccinatie zijn zich druk maken, meer de gene die niet willen en boos zijn dat ze nog niet mee mogen doen in vrijheid die geboden wordt. Ik denk dat vooral ondernemers ruimte willen voor gevaccineerde, want waarom dicht blijven als een groep gevaccineerd is? Mij maakt het als gevaccineerde niet uit ik wil best wachten tot gevaar ook voor ongevaccineerde geweken is maar dat betekend voor ondernemers nog langer wachten nog geen reis kunnen boeken enz.
 • Lianne Van schoten

  1 maand geleden
  Weet je iedereen is baas over z n eigen lichaam en mag zelf beslissen of ze het vaccin wel of niet nemen Mensen moeten niet gelijk een oordeel vellen als iemand het niet wil. Er zijn genoeg redenen waarom iemand het wel of niet wil. Mensen hou eens op met gelijk iedereen wappie of virus ontkenners asociaal of weet ik wat te noemen en om overal een test stokje in iemands neus te douwen is ook ronduit belachelijk doen we bij de griep of andere ziektes die besmettelijk zijn ook niet
 • Paul

  1 maand geleden
  Wie laat zich vaccineren tegen de griep? Hoor je de mensen die zich wel laten vaccineren dat die het niet doen dat het egoïsten zijn, dat je niets mag als je niet gevaccineerd bent, en gaat maar door? Nee, dus best hypocriet om het nu wel te doen. Ik ken mensen die naasten zijn verloren aan de griep. Maar dat hebben we gewoon geaccepteerd. Waar maak je je druk om als je gevaccineerd bent en een ander niet? Jij bent toch 'veilig'. Vaccineren doe je voor jezelf
 • JeanPaul Dijk

  1 maand geleden
  @Alex, ik hoop dat je vrouw zich realiseert dat de kans op een ongeluk vele malen groter is dan complicaties na een Astra prik. Kijk de percentages serieuze problemen, ten opzichte van het aantal gezette prikken er maar op na. De regering samen met de RIVM hebben een groot succes behaald met het volkomen onnodig zaaien van paniek. Als je daar als een schaap achteraan loopt, terwijl massa's artsen zeggen dat Astra in de meeste gevallen gewoon gezet kan worden, moet je idd achteraf niet klagen.
 • CC Tacke

  1 maand geleden
  De vergelijking met vlees. Vroeger at je vlees of deed het niet. Met de jaren zullen we ook hierin mogelijk kunnen kiezen maar is het nu nog graag of niet.