Lezersbrieven 15 januari 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven 15 januari 2021. © Brunopress/AD Fotobewerking

Reactie op Doutzen: ‘Onder de noemer vrijheid van meningsuiting blijft ze onwaarheden verspreiden’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 15 januari in de krant verschenen over onder meer de eventuele invoering van een avondklok en Doutzen Kroes. 

19 reacties

 • H.B.J. Brinkman

  2 maanden geleden
  Gelukkig heeft Doutzen Kroes verstand van zaken: helaas niet op dit gebied. Doe waar je goed in bent en bemoei je niet met zaken waar je geen verstand van hebt.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Ben het helemaal met Doutzen eens. Mensen moeten kritisch nadenken en alles naast elkaar leggen dan komen de vragen vanzelf. En van vitamine D is bekend dat het het werkt om je te beschermen tegen corona. Gezond eten, veel buitenlucht, sporten dat is de key tot een gezond immuum systeem. Dus meid blijf zo doorgaan en niet als domme schaap achter de zogenaamde wetenschap gaan staan. De wetenschap die het al zo vaak fout heeft gehad.
 • Joze Kaal

  2 maanden geleden
  Een mening kan ook door een gevoel ingeven worden en dat is best moeilijk te onderbouwen. En waarom mag je geen vrije mening hebben ? Als hij tegen t algemene gevoel van andere mensen ingaat , dan kan t niet meer. Waar blijft de spreuk vrijheid blijheid😍
 • Tess de Greef

  2 maanden geleden
  Allemaal afgeven op Doutzen terwijl de mensen hieronder geen flauw idee hebben waar ze zelf mee bezig zijn. Volg maar lekker de kudde hoor! Ga je prikkie halen en hou je mond. Jullie doen het allemaal fantastisch hoor!
 • wouter Rugebregt

  2 maanden geleden
  Doutzem kroes denkt dat ze de wijsheid in pacht heeft, helemaal nergens op gebaseerd! Wie denkt ze eigenlijk wel dat ze is?
 1. Londenaren over Oprah-interview: 'Meghan had moeten blijven en vechten'

  Londenaren over Op­rah-interview: 'Meghan had moeten blijven en vechten'

 2. Waarom doneerde deze man een miljoen euro aan D66?
  Play

  Waarom doneerde deze man een miljoen euro aan D66?