Lezersbrieven van 4 december 2020
Volledig scherm
Lezersbrieven van 4 december 2020 © ANP/AD Fotobewerking

Reactie op interview Rob Jetten: ‘U valt mij behoorlijk tegen, gelukkig is het bijna 17 maart’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 4 december in de krant verschenen over onder meer Marco Kroon en het vaccinatieprogramma tegen het coronavirus. 

3 reacties

 • Ronald Hoes

  1 maand geleden
  Het kabinet blundert al het hele jaar door en wij moeten voor hun onkunde betalen en daarbij doen ze of ze heel belangrijk zijn, het bananen republiek komt spontaan in mij op. Het wordt een keer tijd dat ze voor de belangen op komen voor Nederland en zijn burgers en niet volgens het EU beleid dat alles Engels moet worden en Nederlandse cultuur moet onder leiden. Vele Nederlanders ondervind problemen en worden zoals de EU regels in de steek gelaten doordat de EU zegt om dezelfde te worden als Amerika, geen Nederlander zit te wachten op dezelfde ellende die ze daar hebben. 
 • Ton Klooster

  1 maand geleden
  Iedereen wordt een rad voor ogen gedraaid over de pensioenen.p  PTHet werkelijke probleem zit niet bij de pensioenen maar bij een financiële systeem dat door de enorme schulden onhoudbaar is geworden. Na de crisis van 2008 is er niets veranderd men heeft de rente steeds verder verlaagd om de schuldenberg betaalbaar te houden, het gevolg, nog meer schulden maken en de rente nog verder omlaag, uiteindelijk negatieve rente op spaargeld. Zo worden langzaam maar zeker dus de spaarpotten van gewone mensen dus ook de pensioen pot, leeggeroofd. 
 • Manou

  1 maand geleden
  Ik zou zéker de eerste paar vaccinatierondes sowieso voorbijlaten gaan tot de kinderziektes eruit zijn. Wéés geen pretentieuze“kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero”. Alles wat én onder tijdsdruk én met voornamelijk commerciële léés:financiële motieven is gemaakt is lévensgevaarlijk. Binnen een jaar zullen helehordes mensen zich bij hun arts melden met klachten en aandoeningen zoalsbulten aan de binnen- en buitenkant van het schedeldak en je kan het zo gekniet bedenken wat allemaal,  welke nieuwzullen zijn voor de wetenschap. Je arts zal dan zeggen: “omdat het vooriedereen nieuw is mag u de aandoeni
 1. Dit was Nederland vandaag: vrijdag 15 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: vrijdag 15 januari

 2. Einde Rutte III is een feit: 'Het hele systeem heeft gefaald'
  Play

  Einde Rutte III is een feit: 'Het hele systeem heeft gefaald'