Iemand draagt een mondkapje in Den Haag
Volledig scherm
Iemand draagt een mondkapje in Den Haag © ANP

Reactie op mondkapjesidee: ‘Speel geen spelletjes met volwassen mensen’

LezersbrievenLezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 28 september in de krant verschenen over onder meer de nieuwe partij van De Mos en Plasman en een mogelijke mondkapjesplicht.

2 reacties

  • Anonymous

    9 maanden geleden
    Ik lees hierboven weer dat men mondkapjes wantrouwt omdat Jaap van Dissel ze maar niks vindt. Maar ieder land heeft een Jaap van Dissel en die zijn het allemaal roerend met elkaar eens, dat mondkapjes nuttig en noodzakelijk zijn. Ze worden dan ook overal gedragen. Volgens Robert Redfield, de Amerikaanse Jaap van Dissel, zijn ze zelfs het krachtigste middel in de strijd tegen de pandemie. De enige Jaap van Dissel waar men misschien minder naar zou moeten luisteren, is wat mij betreft de Nederlandse.
  • J.C. Phitphan

    9 maanden geleden
    mondkapjesplicht, volgens mij begrijpt Kees Naaktgeboren het nog steeds niet helemaal, hij haalt man met baard van Dissel aan als zijnde gever van betrouwbare informatie??? Ik zit in Azie, en zie al maanden met stijgende verbazing hoe ongelofelijk slap het probleem wordt aangepakt, je ziet dit mijlenver aankomen, en nu doet men verbaast? De verspreiding van het virus komt niet via zweetvoeten, maar hoofdzakelijk door neus en mond, dus vooral blijven roeptoeteren dat er geen medisch bewijs is voor het dragen van een mondkapje!!!!! Al zou je natuurlijk ook je boerenverstand kunnen gebruiken,