Lezersbrieven 1 maart 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven 1 maart 2021. © Paul Rapp/AD Fotobewerking

Reactie op oproep Baudet: ‘Wat een wolf in schaapskleren is hij toch’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 1 maart in de krant verschenen over onder meer het artikel over een jaar corona en Thierry Baudet.

8 reacties

 • Erik Soer

  1 maand geleden
  Baudet geeft alle kleine partijen een lesje PR. Wanneer je nergens mag aanschuiven roep je gekke, beledigende dingen en dan komt het mediacircus vanzelf op je af. Je lacht het vriendelijk weg en begint met je politieke boodschap, elke twee dagen succes verzekerd. Als ik het mis heb en hij meent die dingen echt, is hij een grotere griezel dan ik durf te denken.
 • Fred Barendse

  1 maand geleden
  Helemaal eens met Ron de Bruin. Ik ben zelf bijna 74 en maak mij totaal niet druk. Geen overgewicht; geen diabeet. Ik heb niets te vrezen. En ik ben niet op de wereld om oud zo oud mogelijk te worden. Het draait allemaal om je immuunsysteem. Dus niet teveel alcohol, fastfood en meer bende. En je al helemaal niet laten volproppen met medicatie; dus leg vooral je eigen immuunsysteem niet plat. En uitzonderingen bevestigen de regel. Overigens sterven er in NL 150.000 mensen aan "normale" ziekten.
 • Dries Terren

  1 maand geleden
  Iedereen kruipt over elkaar heen om te klagen over de arbeidsomstandigheden van de arbeiders in Qatar. Hoe hypocriet is het om te denken dat voor de WKs in Brazilie, Zuid Afrika, Seoul etc. geen doden zijn gevallen en o.a. in China (Olympische Spelen). Nu zijn de WK in een Islamitisch land natuurlijk, dat werkt als een rode lap...
 • Adriaanse

  1 maand geleden
  Waarom de zorg NIET opgeschalen en wél de wetsdienaren? Geen zorgpersoneel? Waarom is het bij de grootste drie uitvaartcentra's van Nederland niet drukker dan normaal? Dela, Monuta en Yarden hebben het niet drukker dan normaal. Waarom zijn er tot op heden geen geavanceerde ventilatiesystemen in o.a. scholen, bejaardentehuizen, verpleeghuizen, overheidsinstelling en ziekenhuizen? De economie kapot maken voor een virus wat je met bovenstaande gewoon kunt oplossen! Doe zelf onderzoek!
 • Ron de Bruin

  1 maand geleden
  Covid19 is niet zomaar een griepje. Maar volgens mij beweert Baudet dat ook niet. Wat een feit is, is dat corona niet vergelijkbaar is met Ebola of de Builenpest uit de middeleeuwen. Ebola een sterftecijfer telt van 80%, de pest 40-50% die eraan overleed. Hoe dan ook is mijn mening dat er extreem veel aandacht voor corona is en overdreven veel strenge maatregelen. Het gaat alleen nog over corona. Hoe zit het met mensen met andere ernstige ziektes? Die nu niet behandeld worden? Economie etcetera.
 1. Baudet in Deventer over gevoelige Ausweis-uitspraak: ‘Stop met het spel dat iedereen zich gekwetst voelt’
  Play
  PREMIUM
  video

  Baudet in Deventer over gevoelige Aus­weis-uitspraak: ‘Stop met het spel dat iedereen zich gekwetst voelt’

  Thierry Baudet deed vandaag met zijn campagne Deventer aan. Op Urk raakte hij twee dagen geleden in opspraak door alle coronaregels te negeren, gisteren in Harderwijk hield hij zich in. Hij zei daar dat hij mensen een ‘Ausweis’ zou geven voor de avondklok. Opnieuw refereerde hij aan de Tweede Wereldoorlog. Hij sluit daarmee aan bij een grotere trend om ellende in het kader van de jodenvervolging en de oorlog te plaatsen.
 1. Emile Roemer: 'Liever gereguleerd op een terras, dan met een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever geregu­leerd op een terras, dan met een krat bier in het park'

 2. Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen
  Play

  Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen