ANP, beeldbewerking AD
Volledig scherm
© ANP, beeldbewerking AD

Reactie op politiek: ‘Uiteindelijke verliezer van de laatste maanden is Lodewijk Asscher’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die woensdag 7 april in de krant verschenen over onder meer de kabinetsformatie en spandoeken in De Kuip. 

4 reacties

 • Rudie Schiffers

  5 dagen geleden
  Duizenden weten wie de bron is en Rutte ook!Wie van de verkenners heeft helemaal niks gezegd:Jorrittsma!! VVDster toevallig?En de dag erna durven zeggen:Wie durft 1,9 mensen uiit te sluiten met een stalen gezicht! Onder Ede verhoren!Als ze liegt kijken of dat stand houd!!
 • De lange

  5 dagen geleden
  een simpele vraag: waarom zijn de ambtenaren,die dat schema van mogelijke vraagpunten hebben opgesteld niet gehoord en bevraagd op grond waarvan zij die notitie over P.O. in dat schema hebben gezet?
 • Van den Broek

  5 dagen geleden
  17 maart naar de stembus, dat was de democratie zoals het hoort in ons land. Ik zal eerlijk zijn, ik stemde op Rutte. Wat een bittere smaak heb ik nu van deze beslissing. Wat is deze man door de mand gevallen en toch aan blijven geven dat hij naar “eer en geweten “ heeft gehandeld. Nooit meer zal ik op deze man stemmen, noch op de partij die de hand boven zijn hoofd houdt. Ik ben zwaar teleurgesteld in de hedendaagse politiek.
 • Anoniem

  5 dagen geleden
  Stop met uitsluiten van partijen. Je kunt miljoenen kiezers niet negeren in een democratie. Rutte zou moeten beseffen dat de rol van sitting duck slecht is om als onderhandelaar van de vvd op te treden. Met een niet betrouwbaar gevonden premier kan Nederland nooit stabiel worden bestuurd. Mark bedankt het waren 10 mooie jaren. Ruud Vork Montfoort
 1. Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen
  Play

  Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen

 2. Dit was Nederland vandaag: maandag 12 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 12 april