ANP, beeldbewerking AD
Volledig scherm
© ANP, beeldbewerking AD

Reactie op vaccineren: ‘Zijn die Britten nou zo slim of wij nou zo dom?’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die woensdag 14 april in de krant verschenen over onder meer corona en het Marengo-proces.

13 reacties

 • J Zeeman

  2 weken geleden
  @Erik Bode: En hoeveel gaan er dood in het verkeer? Ook verbieden! Als de Corona regels er niet waren zou het aantal doden veel hoger liggen, zie landen als Brazilie en India
 • Rena

  4 weken geleden
  @Erik en Milan, 17.000 mensen overleden afgelopen jaar door Corona, ondankd alle maatregelen. Hoeveel meer zouden dit zijn geweest als we niets hadden gedaan? Dan wordt de verhouding met overleden rokers ineens disproportioneel kan ik u zeggen. Maar als de vergelijking dan toch gebruikt moet worden: Zoals u allicht een roker vraagt zijn sigaret bij u weg te houden, vraag ik mijn medemens dit virus bij me weg te houden. Dat de overheid ons in beide gevallen helpt met regels, vind ik prettig
 • gert meijboom

  4 weken geleden
  Boris Johnson hoeft niet in de slag met 17 fracties, heeft ook geen kabinet dat bestaand uit bij elkaar geraapte misverstanden tussen 4 partijen. Men besluit en begint. Hier gaan we eerste eens samen kijken of we kunnen besluiten, dat leggen we voor, daar bemoeit de hele wereld zich mee en uiteindelijk gaan we omzichtig aan de slag. Op de BBC vind je ook niet iedere dag een praatprogramma waar de experts waarschuwen, anderen klagen. Eenmaal het besluit is aan de slag, daar dus.
 • R Snoer

  4 weken geleden
  De Britten zijn gewoon doortastender en dat heeft in dit geval goed uitgewerkt. Vergeet niet dat hun vaccinatiewoede is ontstaan door de onhoudbare situatie eerder. Hadden wij minder last van. Neemt niet weg dat hier in NL de regering niet het land door deze crisis heen loodst, maar hun politieke carriere. Harde noten worden niet gekraakt. Gewoon doorprikken. Een aantal mensen zullen het niet redden, maar we stoppen ook niet met autorijden. Daar komen ook mensen bij om.
 • Harm Dubbelboer

  4 weken geleden
  Dat de Britten veel slimmer zijn dan wij weten veel Nederlanders . Ze hebben 4 jaar geleden al beslist om uit de EU te stappen. Ze hebben nooit deel genomen aan de euro. Ze beslissen nu alles zelf zonder dat die ongekozen top in Brussel daar wat over te zeggen hebben. Dat ze geen handels akkoord met de EU hebben is erger voor de EU dan voor Engeland .
 1. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over 'brievenbusfirma'
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over 'brievenbus­fir­ma'

 2. Dave Gurnani komt uit India en maakt zich zorgen om familie
  Play

  Dave Gurnani komt uit India en maakt zich zorgen om familie