ANP, beeldbewerking AD
Volledig scherm
© ANP, beeldbewerking AD

Reactie op versoepelingen: ‘Opnieuw vraag ik me af of wij wel van dit virus af willen’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die woensdag 21 april in de krant verschenen over onder meer de Super League en coronaregelsversoepelingen.

9 reacties

 • Kitty Oostdam

  3 weken geleden
  Dankjewel A. Vd Arend, voor je geweldige reactie! Wat denkt Saskia Noort nou toch te bereiken met haar negatieve kijk op moeders die parttime of helemaal niet werken. Hou toch eens op met dat zwartmaken en de grond intrappen. Iedereen maakt zijn/haar eigen keuzes, gebaseerd op zijn/haar eigen opstandigheden. Respecteer dat nou eens een keer!
 • Heleen Van Kampen

  3 weken geleden
  Deze beslissing is mijn ogen een belediging voor het zorgpersoneel wat al meer dan een jaar zich het lazarus werkt en de reden, omdat de druk te hoog wordt? Moeten ze eens met datzelfde personeel eens gaan praten over hun werkdruk. Wat een lulverhaal
 • Tom Vermeulen

  3 weken geleden
  Het kabinet moet veel zaken afwegen. En heeft nu een aantal voorzichtige versoepelingen afgekondigd. Waar ik me zorgen over maak is dat de gezondheidszorg zich steeds meer opstelt als belangenpartij en die rol past haar niet, zij is primair dienend. De horeca bijvoorbeeld heeft een economisch belang. Hier erger ik me aan het nogal egoïstisch najagen van dat eigen belang, het is nooit goed of goed genoeg. Ga er maar aanstaan. Het kabinet opent voorzichtig en daar heb ik vrede mee.
 • S. van Beijnum

  3 weken geleden
  Beste Ron Breda, Ik mag toch aannemen dat tegen de arbeidsinspectie bezwaar is gemaakt, om twee redenen: De taakgestrafte valt onder verantwoordelijkheid van de overheid en niet van uw bedrijf en ten tweede: een taakgestrafte is geen medewerker, maar een delinquent en valt derhalve niet onder het arbeidsrecht. De arbeidsinspectie heeft hier dus geen jurisdictie. Volgende keer een betere advocaat nemen?
 • Dick Van

  3 weken geleden
  In dit land krijg je het virus nóóit onder controle, mensen luisteren niét,iedereen denkt uitsluitend aan zichzelf, maatschappij is té eigengereid ingericht. Lockdown, halfzacht, avondklok wérkt niet, één bezoeker, kom op dáár houden we ons helemaal niet aan ,thuiswerken, ja 3 maanden, afstand houden, ik heb toch een mondkapje op. Ze moeten hier parken en parkeerplaatsen afsluiten. Als ze vanaf het begin een keiharde lockdown hadden gehandhaafd was je er allang vanaf geweest,
 1. Geweld tussen Israël en Palestina laait op
  Play

  Geweld tussen Israël en Palestina laait op

 2. Deze songfestivalnummers lijken wel heel erg op andere hits
  Play

  Deze songfesti­val­num­mers lijken wel heel erg op andere hits