Mensen laten bloemen, kaarsjes en steunbetuigingen aan Peter R. de Vries achter in de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam.
Volledig scherm
Mensen laten bloemen, kaarsjes en steunbetuigingen aan Peter R. de Vries achter in de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam. © ANP

Reacties op aanslag op Peter R. de Vries: ‘Eigenwijze houding is hem fataal geworden’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die donderdag 8 juli in de krant verschenen over onder meer de aanslag op Petre R. de Vries, de minimumprijs voor bier en wijn en rouw op het werk. 

10 reacties

 • bjorn Roos

  2 maanden geleden
  ........................ Doe je zoveel werk en wordt je eigenwijs genoemd door een snotneus. kansloos en ga je lekker schamen. Held achter je keyboard waar het altijd bij zal blijven.
 • Jan Willem Roos

  2 maanden geleden
  Beetje onzinverhaal, het is de toenemende criminaliteit en corruptie in de samenleving. Regeringen hebben jarenlang de andere kant op gekeken en ook nog bezuinigd waar nooit op bezuinigt had mogen worden, politie, justitie en het OM. Je moet als journalist gewoon je werk kunnen doen en dat gaat niet meer. We zijn als, multiculturele samenleving, zeer sterk samenleving veranderd en absoluut niet in positieve zin. En het erge wil, daar is tot vervelends toe, al heel lang voor gewaarschuwd.
 • Peter Kleine

  2 maanden geleden
  Ik weet een hoop mensen zullen het niet eens zijn met mij maar deze daad die een van velen is verdienen in mijn ogen de doodstraf mensen die bewust op pad gaan om een ander te doden hebben al hun rechten verspeeld
 • Tom Vermeulen

  2 maanden geleden
  Dit heeft weinig te maken met cultuurverschillen maar meer met de spijkerharde drugsmaffia die alles omver maait wat in de weg zit. Remedie? Een politiestaat. Willen we dat? Nee, natuurlijk niet.
 • Rick van Wijk

  2 maanden geleden
  Eigenwijs, hoe durf je het te schrijven, onverschrokken en voor niemand bang. Hij staat voor wat hij zegt en ik zeg stáát want hij is er nog steeds.
 1. Verdachte aanslag Peter R. de Vries deed mee aan junior So You Think You Can Dance
  PREMIUM

  Verdachte aanslag Peter R. de Vries deed mee aan junior So You Think You Can Dance

  ,,Ouders willen mij op het rechte pad. Maar ik ben op het dievenpad, want ik wil uit deze crisis.” De 21-jarige Delano G. uit Tiel droomde ooit van een carrière als rapper en nam in 2013 op 13-jarige leeftijd als kandidaat deel aan de televisieshow van RTL So You Think You Can Dance - The Next Generation. Nu hij wordt verdacht van de moordpoging op Peter R. de Vries krijgt hij op een andere manier landelijke bekendheid.